Uit de Pers: na KJV Kruibeke – KSK Lovendegem

“Niet tevreden met dat gelijkspel”
Het Nieuwsblad

Lovendegem speelde 1-1 gelijk op het veld van Kruibeke en staat op de twaalfde plaats.
“Ik ben niet tevreden met dat gelijkspel”, reageert centrale verdediger Sam Van De Voorde die Lovendegem op het halfuur op voorsprong trapte. “We kwamen zeer gemotiveerd aan de aftrap. We waren vastberaden om de drie punten mee naar huis te nemen en onszelf in de rangschikking wat meer ademruimte te bezorgen. We waren in de eerste helft ook de betere ploeg, maar beloonden onszelf met een 0-1 voorsprong iets te weinig.”
“De Waaslanders kwamen zoals verwacht gedreven uit de kleedkamer en kwamen vijf minuten na de rust al op gelijke hoogte. Wij haalden in de tweede periode niet meer ons beste niveau en dienden ons met een puntendeling tevreden te stellen. Er zat zeker meer in als we de partij onder controle hadden kunnen houden.”
“Ik ben tevreden met mijn eerste competitietreffer, maar had liever gewonnen en niet gescoord. Dit puntenverlies is een jammerlijke zaak. We hadden Kruibeke op een achterstand van vijf punten kunnen zetten en aansluiting bij de linkerkolom van de rangschikking gevonden.”
“We speelden al driemaal gelijk in acht wedstrijden, maar met die drie punten schieten wij niet veel op. We hebben dringend nood aan een derde competitiezege om een beetje uit de gevarenzone weg te geraken. Op uitzondering van de top drie ontlopen heel wat ploegen elkaar zeer weinig. We gaan er alles aan doen om de thuiswedstrijd van aanstaande zondag tegen Eendracht Aalter te winnen.” (jp)
jp ■

“We liepen te lang met de bal aan de voet”
Het Laatste Nieuws

Lovendegem behaalde een gelijkspel op het veld van Kruibeke. Sportief verantwoordelijke Maurits De Windt keek met gemengde gevoelens terug op de match.
EERSTE PROVINCIALE
“Vooraf teken je voor een gelijkspel, maar om kwart voor vijf had ik toch het gevoel dat we te weinig beloond werden voor onze wedstrijd. Voor de rust waren we zeker de betere ploeg en we kwamen verdiend op voorsprong. Kruibeke kreeg twee kansen. Eerst door dom balverlies van ons op het middenveld en wat later toen Pieter Vyncke uitgleed. Wij hadden ook wel enkele halve kansjes. Na de rust stelde Kruibeke vlug gelijk. We waren niet van slag en bleven toch iets beter, maar in de zestien kregen we iets te weinig klaar. We liepen iets te lang met de bal aan de voet en dan zit alles natuurlijk potdicht. Onderin de klassering blijft alles op een zakdoek. Toch snakken we naar een driepunter en we hopen dat die er komt tegen Eendracht Aalter. Ik hoop dat we tegen dan Stijn Cools-Ceuppens kunnen recupereren. Hij was er in Kruibeke niet bij wegens een longvliesontsteking.” (DLK)

“We komen hiermee geen stap verder”
Het Nieuwsblad

Kruibeke is er tegen Lovendegem niet in geslaagd om de overwinning thuis te houden. Na een matige partij deelden beiden de punten.
“Dit is jammer genoeg de juiste weergave van de wedstrijd”, klinkt het ontgoocheld bij Achiel Gorrebeeck. “Het was zeker en vast geen hoogstaande partij, langs beide kanten was het voetballend vrij pover. Zowel bij ons als bij Lovendegem zat de schrik erin om een goal tegen te krijgen. Om uit de gevarenzone te geraken is dit punt niet voldoende, we komen hiermee geen stap verder. Integendeel door de winst van Ardennen zakken we naar de voorlaatste plaats. Volgende week moeten wij naar Ardennen, wat meteen een zespuntenmatch is.” (rdk)
rdk ■

Share Now

Related Post

Leave us a reply