Uit de Pers: voor VK Robur – KSK Lovendegem (2)

“Etentje van trainer als extra stimulans”
Het Nieuwsblad

Robur gaat Lovendegem voor een derde overwinning op rij.

“De trainer koppelde een etentje aan een 6 op 6 tegen Voorde en Lovendegem, we weten dus wat ons te doen staat om hem die belofte te doen nakomen”, zegt Jonas Heuvinck. “Tot nog toe hebben we geen klagen. Wanneer we zondag drie punten zouden pakken, zouden we er na één periode al evenveel hebben als twee seizoenen geleden over de hele competitie. Toch blijven we realistisch. Wie een positieve reeks neerzet doet mee voor de prijzen, in het tegenovergestelde geval wordt het al snel naar onder kijken. Lovendegem wordt ongetwijfeld een ploeg die zich niet zomaar opzij laat zetten, dan hebben we het dikwijls lastig.” (kcz)

kcz ■

Share Now

Related Post

Leave us a reply