KSK Lovendegem – Kl. Kemzeke


lov – kemzeke 1- 1 door KSKLovendegem
Billijk gelijkspel na een late gelijkmaker van de bezoekers.

 

KSK Lovendegem: Bossuyt, De Pauw, Van De Voorde, Jarjue, Melki (’79: Laforce), Cools-Ceuppens, Antwi, Verbraeken, Annor, Fikaj, Van Lerbeirghe.

Kl. Kemzeke: Van Dooren, Mag’Kavula, Güven, Pringels (’46; Joris), Mombers, D’Hooghe, De Caigny, Coekaerts, Van Guyse, Van Oppens, De Rop (’68: Van Moer)

Geel: Laforce (L), Mag’Kavula en Coekaerts (K)

Doelpunten : ’28 : Van De Voorde 1-0 en ’85 : Joris 1-1.

 

Twee ploegen die uit waren op revanche na een 0 op 6. Bij Lovendegem moest nu ook Arthur De Pauw aan de kant blijven na een verkeersongeval.

Het waren de bezoekers die meteen het iniiatief namen: Mombers werd diep gestuurd maar de inzet van Güven aan de tweede paal werd afgeblokt in hoekschop. 2 minuten later was het Van Guyse die de bal dreigend voor doel bracht maar niemand kon er aan. Na 9 minuten kregen de bezoekers een vrije trap schuin voor doel waar Bossuyt de rechtstreekse inzet van Güven van onder de lat tikte. De daaropvolgende hoekschop eindigde in een geharrewar waar een volley van de lijn werd gewerkt.

Het spel zakte nu wat weg op het zeer winderige veld. Na 26 minuten kregen de bezoekers opnieuw een hoekschop die werd afgeweerd tot bij Pringels die met een gestrekt schot Bossuyt tot een parade dwong. En de thuisploeg dan? Daar bleef het wachten op de eerste dreiging maar die leverde dan ook meteen een doelpunt op: Fikaj bracht een hoekschop naar de eerste paal waar Antwi tot bij Van De Voorde verlengde en die liep de bal in doel: 1-0.

De bezoekers reageerden meteen: na balverlies in de thuisdefensie probeerde Mombers Bossuyt te verrassen met een schuiver maar die was attent. Aan de overzijde werd Antwi na een actie over Fikaj en Van Lerbeirghe net afgeblokt voor zijn schot. In het slot probeerden de bezoekers de bordjes nog gelijk te zetten maar Coekaerts zag een inzet op aangeven van Mombers gedevieerd over gaan en helemaal in het slot bleef een voorzet voor doel hangen en nadat die tegen de lat werd gekopt kon Bossuyt in het geharrewar de bal pakken.

Na de rust dreigde Lovendegem het eerst met een diepe bal richting Van Lerbeirghe maar Van Dooren was attent. De bezoekers gingen nu drukken maar slaagden er maar sporadisch in kansen te versieren. Na 9 minuten werd De Caigny diep gestuurd maar Jarjue bleef baas in het duel. Na 11 minuten werd een hoekschop afgeweerd en vol richting doel geschoten waar de bezoekers hands claimden van een zeer dicht staande Lovendegem-speler. Na 67 minuten ging Coekaerts aan de haal en die bracht hard voor waar Emiel De Pauw aan de tweede paal moest wegwerken. Pas na 69 minuten dreigde Lovendegem nog eens toen Annor een afgeweerde vrije trap probeerde te volleren maar de bal ging naast.

Beide ploegen hadden in de zware omstandigheden al veel energie verbruikt maar de bezoekers probeerden alsnog een punt uit de brand te slepen. Na een counter besloot Coekaerts aan de 1 naast. In de 85e minuut kregen de bezoekers een twijfelachtige hoekschop die door Joris aan het punt van de kleine backline in doel werd gekopt: 1-1. In het slot kreeg Lovendegem nog 2 kansen: eerst ging een voorzet van Van Lerbeirghe voorbij iedereen en een vrije trap van Fikaj die richting de hoek van het doel doorschoot werd nog in hoekschop gedevieerd.

 

Volgende week trekt Lovendegem naar Elene-Grotenberge.

Share Now

Related Post

Leave us a reply