Uit de Pers: voor KRC Bambrugge – KSK Lovendegem (2)

“Nu gelden er geen excuses meer voor ons”
Het Nieuwsblad

Xavier Arnolis start zondag op de Lindenkouter opnieuw in de Bambrugse basis, waardoor de zoon van de Aalsterse Eendracht-coryfee Jean Arnolis een lange revalidatie bekroond ziet.

“Ik behoor al drie weken tot de selectie. Vorige week werd ik tijdens de rust ingebracht en mocht ik de volledige tweede helft spelen. Zondag viel Maxime Seminck ongelukkig uit met een schouderontwrichting nadat hij bij een tackle slecht tegen de grond ging. Daardoor komt er nu een plaats vrij in de as van de defensie. Met de komst van rode lantaarn Lovendegem breekt het uur van de waarheid nu wel aan voor ons. Nu moeten we echt wel oogsten. We kenden enkele mindere weken, waarbij we ook zelden een steuntje kregen van de voetbalgoden.”

“Nu gelden er evenwel geen excuses meer. Dat betekent niet dat we geen forse tegenstand verwachten. Lovendegem werd dit seizoen nooit ingeblikt met zware cijfers en speelt ook zijn laatste overlevingskansen uit in eerste provinciale. Met nog vijf wedstrijden voor de boeg kunnen we ons geen uitschuivers meer veroorloven. In de resterende matchen treffen we nog twee toppers en drie ploegen die achter ons staan in het klassement. Dat moeten we zo houden. Op Lovendegem wonnen we, maar dat liep niet van een leien dakje. Met nog een kwartier op de klok stonden we er nog 3-1 in het krijt, om tijdens een dol slotkwartier nog de match om te buigen naar 3-4 cijfers. De Lovendegemse coach beweert dat die nederlaag de ondergang inluidde van Lovendegem, dat dus ongetwijfeld revanchegevoelens koestert. Het wordt geen wandeling in het park.” (rwd)

rwd ■

Share Now

Related Post

Leave us a reply