Uit de Pers: voor Kl. Kemzeke – KSK Lovendegem

“Geen geschenken uitdelen”
Het Nieuwsblad

Rode lantaarn SK Lovendegem trekt zondag naar Klauwaerts Kemzeke dat vier plaatsen hoger staat en nog in een felle degradatiestrijd is verwikkeld.

“Het is niet gemakkelijk om iedereen mentaal op te laden maar het is onze plicht om tot de laatste speeldag het beste van onszelf te geven”, aldus coach Bjorn De Neve. “Wij speelden op eigen veld 1-1 gelijk tegen de Waaslanders en willen op zijn minst weer een punt pakken. Het is al van 4 december geleden (4-0 winst op eigen veld tegen KE Buggenhout) dat we nog eens wonnen. Wij willen ook onze rol in het degradatiedebat eerlijk vervullen. Wij zijn al gedegradeerd maar hoeven geen geschenken uit te delen.” (jp)

jp ■

“Kloof met Ardennen is vier punten”
Het Laatste Nieuws

Op Kriekepitte is Klauwaerts Kemzeke overmorgen gastheer voor de rode lantaarn Lovendegem. “Dit team zit al maandenlang in een negatieve spiraal en het blijft ook na de winterstop de nederlagen maar opstapelen”, weet trainer Filip Strobbe. “Kemzeke daarentegen heeft wel nog een kans om in het laatste seizoen uit de clubgeschiedenis het behoud te verzekeren. Veel zal afhangen van hoeveel Oost-Vlaamse ploegen er zullen degraderen uit de derde amateurklasse A. Als dat er twee zijn, zoals nu het geval is, dan zakken er vijf ploegen in onze reeks. Dan moet Kemzeke nog één plaats opschuiven in het klassement. De kloof met Ardennen, dat net voor ons staat, bedraagt vier punten. Zij doen het de laatste weken vrij goed en spelen dit weekend uit bij eindrondekandidaat SK Lochristi. Op de voorlaatste speeldag volgt dan de rechtstreekse confrontatie in en tegen Ardennen. Eerst ligt de focus op Lovendegem. Enkele spelers klagen wel over kleine kwaaltjes. Zo heeft doelman Wannes Van Dooren last van de buikspieren en ondervindt clubtopscorer Reinout Van Guyse hinder aan zijn knie. Toon De Rop is onzeker door een kniepeesontsteking. Matthias Coekaerts blijft voorlopig aan de kant staan met een overbelasting van de heupbuiger.” (VBGB)

Share Now

Related Post

blog-grid

Terug bij KSK

blog-grid

Verlengingen contracten 2

Leave us a reply