Uit de Pers: na Kl. Kemzeke – KSK Lovendegem

“Goede mentaliteit”
Het Nieuwsblad

SK Lovendegem knoopte eindelijk nog eens met een overwinning aan. Het was van 4 december geleden (4-0 zege tegen KE Buggenhout) dat de rode lantaarn had gewonnen. “Onze 0-2 zege bij Kemzeke was verdiend,” zegt coach Bjorn De Neve. “We deden een beroep op heel wat jonge spelers.”

“De Waaslanders hadden de punten in de degradatiestrijd hard nodig, maar wij zetten er een goede organisatie en uitstekende mentaliteit tegenover. In een evenwichtige eerste helft konden we rekenen op onze secure doelman Niels Bossuyt.”

“Na de rust kwamen we mede door de inbreng van Richard Antwi Manu sterk opzetten. Dit is een opsteker om nog eens alles te geven”, zo laat een enthousiaste Bjorn De Neve optekenen. (jp)

jp ■

“De minst slechte heeft gewonnen”
Het Nieuwsblad

Kemzeke verbrandde zich zondagnamiddag aan rode lantaarn Lovendegem (0-2).

“De minst slechte ploeg heeft gewonnen”, zegt Filip Strobbe. “Nochtans begonnen we goed, met een schot van Van Guyse pal op de doelman, maar nadien lukte er niks meer. Het was nu al de tweede week op rij dat we aanmodderden. Vorige week gingen we onderuit tegen een Voorde dat fysiek voetbal predikte. Deze keer hebben we het in de eerste helft vergeten afmaken waarna we het deksel op de neus kregen. Akkoord, Lovendegem voetbalde vanuit een egelstelling maar dan was het aan ons om het proberen open te breken. Daarvoor hadden we te weinig voetbalintellect in huis.” (divb)

divb ■

Share Now

Related Post

Leave us a reply