Uit de Pers: na KE Buggenhout – KSK Lovendegem

“Gebrek aan trefkracht en maturiteit”
Het Nieuwsblad

SK Lovendegem verloor met 1-0 op de slotdag bij KE Buggenhout en was al sinds enkele weken veroordeeld tot degradatie naar tweede provinciale.

“Wij begonnen goed aan de competitie met 13 op 30 en een 9de plaats in het eerste periodekampioenschap”, zegt coach Bjorn De Neve die volgend seizoen naar Zelzate trekt. “Het was toen al duidelijk dat we een gebrek aan trefkracht en ervaring vertoonden. We hadden voldoende voetballend vermogen voor eerste provinciale en maakten het toppers als Svelta Melsele en KVV Zelzate zeer moeilijk. Het uitvallen van Richard Antwi Manu met een blessure was de druppel. Ondanks de degradatie vertrek ik zonder rancune.” (jp)

jp ■

Share Now

Related Post

Leave us a reply