Oefenprogramma KSK Lovendegem

Op zaterdag 5 augustus gaat de spelersvoorstelling van KSK Lovendegem door in de polyvalente zaal. In normale omstandigheden zal KSK deze zomer het A-terrein omgevormd zien naar een kunstgrasveld en dat heeft enkele praktische gevolgen. Zo zullen de eerste trainingen nog doorgaan op het A-terrein maar vanaf 1 augustus gaan die door aan de Blaarmeersen.

Voor de Croky Cup werd KSK Lovendegem uitgeloot tegen de buren van KVV Zelzate op 30 juli om 16:00u. Op 1 augustus wordt om 19:30u geoefend in Kaprijke. Afhankelijk van de Croky Cup start de Hofman Cup op zondag 6 augustus met een trip naar KVE Aalter, waarna KVE Drongen op bezoek komt een weekje later, vervolgens wordt er gespeeld bij Jong Zulte en eindigen we de Hofman Cup op 27 augustus aan huis tegen Eendracht Machelen. De wedstrijden worden telkens om 16:00u gespeeld. Er is nog één andere oefenmatch en dat is op 16 augustus bij Eendracht Machelen. Mochten er nog wijzigingen zijn dan worden die zeker doorgegeven.

Voor de beloften is er het Fulltime-toernooi: op 3 augustus trekken ze naar KFAC Waarschoot, op 10 augustus wordt Exc. Mariakerke ontvangen, op 17 augustus wordt geoefend in Wachtebeke. De eerste wedstrijden zijn telkens om 20:00u. Van Wachtebeke moet het uur nog bevestigd worden. Op woensdag 30 augustus wordt geoefend tegen KSV Oudenaarde maar plaats en uur wordt nog bevestigd.

 

 

Share Now

Related Post

Leave us a reply