Croky Cup: KSK Lovendegem – KVV Zelzate

Een te gehandicapt Lovendegem kon weinig inbrengen tegen de topper uit eerste provinciale en verloor voor het derde jaar op rij met 0-4 aan huis.


KSK Lovendegem: Twum, Verdegem (’64: Meiresonne), Rijssegem, De Puydt, Boone, Ersel Debreste, Menu, Omo, Erdi Debreste (’61: Francisco), Can (’46:Bataille), De Pauw.
KVV Zelzate: Van Steeland, Cools-Ceuppens (’46: Jacobs ), Blondeel (’64:Benaissa), Grootaert, Bou-Sfia, Martens, Mertens (’46: Quintelier), Van Buyten, Ucak, Rombaut, Broeckaert.
Geel: Martens (Z)
Doelpunten: ’30: Van Buyten 0-1, ’44: Broeckaert 0-2, ’60: Rombaut 0-3 en ’75: Broeckaert 0-4.

Overwicht van de bezoekers doorheen de eerste helft die lang op Twum botsten. Aan de overzijde kreeg de thuisploeg weinig lijn in de aanval. Op het halfuur wist Van Buyten met een knal van op 20 meter Twum te verslaan (0-1) en voor de rust waaide een voorzet van Broeckaert voorbij Twum aan de tweede paal binnen (0-2).

De thuisploeg hield nog stand tot het uur toen Twum voor een keer in de fout ging en een schot onder zich zag door gaan: 0-3 via Rombaut. Broeckaert rondde een aanval van de bezoekers aan de 16 droog af voor de 0-4. Twum hield met enkele parades de forfaitscore nog van het bord.
Voor Lovendegem start de Hofman Cup met de verplaatsing naar Aalter die in Oostkamp de duimen legden bij de strafschoppen.

Share Now

Related Post

Leave us a reply