Uit de Pers: voor Exc. Belzele – KSK Lovendegem

“Moeizame voorbereiding”
Het Nieuwsblad/

SK Lovendegem degradeerde vorig seizoen uit eerste provinciale en zag heel wat spelers vertrekken. Het bestuur haalde met Nathan D’Haemers een oude bekende in huis die de ploeg weer op de rails moet krijgen.

“We hadden om allerlei redenen een moeizame voorbereiding”, zegt de nieuwe coach van SK Lovendegem. “Er moeten nog heel wat jongens na een blessure terugkeren waardoor de sterkte van onze kern moeilijk is in te schatten. Arthur De Pauw is voorlopig mijn enige spits. Er kregen al ongeveer 25 spelers de kans om zich te bewijzen. We zijn nog niet 100 procent klaar voor de competitiestart maar ik verwacht in de uitwedstrijd bij Eendracht Belzele wel een gedreven team.” (jp)

jp ■

Share Now

Related Post

Leave us a reply