Uit de Pers: na Sp. Zeveren – KSK Lovendegem

“Linkerkolom ligt binnen onze mogelijkheden”
Het Laatste Nieuws

De verrassing van de speeldag kwam misschien wel van SK Lovendegem. Dat klopte Zeveren met een voorhistorische 4-6-score. Nathan Bonte zag dat zijn ploeg vooral offensief sterk voor de dag kwam.

“Het was zo’n wedstrijd waarin vooral de aanvallers een hoofdrol opeisten. In een heel genietbare eerste helft leidde dit tot een 4-3-voorsprong voor Zeveren. Na de rust hadden beide ploegen opnieuw heel wat kansen. Dit keer troefden wij Zeveren af qua effiiciëntie. We scoorden nog drie keer en zo hebben we onze tweede zege te pakken. Naar mijn gevoel waren Adil Cetinkaya en Richard Antwi Manu de uitblinkers. Voor het seizoen werden wij afgeschilderd als een degradatiekandidaat. De voorbije weken laten we zien dat we toch ons plaatsje in deze reeks waard zijn. Ik heb het gevoel dat de linkerkolom binnen onze mogelijkheden ligt. We hebben een heel jonge ploeg en dat gaat links en rechts wel wat punten kosten, maar anderzijds zie ik heel veel enthousiasme en wilskracht en dat kan ons ook enkele punten opleveren.” (DLK)

Share Now

Related Post

Leave us a reply