Uit de Pers: na KSK Lovendegem – KFAC Waarschoot

Inias Smit (FAC Waarschoot): “Licht gevleide zege”
Het Laatste Nieuws

FAC Waarschoot pakte zijn tweede uitzege. Inias Smit geeft toe dat zijn ploeg meer dan de handen vol had aan SK Lovendegem.

“We hebben dan wel de drie punten op zak gestoken, maar ik geef toe dat een gelijkspel billijk was. Met Richard Antwi Manu en Emmanuel Annor hebben ze er toch veel voetballend vermogen bij en dit bleek ook in de eerste helft. Na ons vroege doelpunt via Ramazan Kesikbas had de tegenstander meer balbezit en via Antwi Manu kwam het dicht bij de 1-1. Na de rust was een goede lange bal van Kesikbas de inleiding op een tweede doelpunt via Timothy Allemeersch. Na de te vermijden 1-2 kregen we het toch moeilijk tegen een geestdriftig Lovendgem. In de verdediging speelde Alassane Diop evenwel een sterke partij en met enkele knappe tussenkomsten had ook Jarl Hautekeete zijn verdiensten bij de overwinning. Tegen Meetjesland bleven we met lege handen achter en verdienden we meer. Nu mogen we echt tevreden zijn met die drie punten, want Lovendegem is toch een taaie tegenstander.” (DLK)

Share Now

Related Post

Leave us a reply