Uit de Pers: na KSK Lovendegem – KSK Maldegem

“We zijn blij met eerste thuiszege”
Het Nieuwsblad

Wo. 11 Okt. 2017, Pagina 8

SK Lovendegem won op eigen veld met 3-1 van SK Maldegem en staat met 9 op 18 in de subtop van de stand.

“Wij speelden een goede eerste helft en klommen kort voor de rust via Richard Antwi Manu verdiend op voorsprong”, aldus coach Nathan D’Haemers. “De bezoekers pakten na de rust met powerplay uit. Wij speelden dit spelletje onbewust mee wat geen goede zaak was. Wij moeten het vooral hebben van ons voetballend vermogen maar gelukkig hielden we de drie punten thuis. Een schaduwzijde was de rechtstreekse uitsluiting van Erdi Debreste waaruit hij zijn lessen moet trekken. We hebben onze start niet gemist maar moeten zeker hard blijven werken.” (jp)

jp ■

Share Now

Related Post

Leave us a reply