Uit de Pers: na FC Meetjesland – KSK Lovendegem

Richard Antwi Manu (SK Lovendegem): “In deze reeks is niets onmogelijk”
Het Laatste Nieuws

SK Lovendegem is de revelatie in tweede provinciale A. Na een minder goede voorbereiding lagen de verwachtingen niet zo hoog, maar na de 1-4-zege bij Meetjesland rukt de ploeg van Nathan D’Haemers op naar de vierde plaats.

Voetbal

tweede provinciale A

Richard Antwi Manu was met drie doelpunten de smaakmaker.”Het hadden er vier moeten zijn, want jammer genoeg miste ik nog een strafschop bij een 1-1-stand. Ik denk dat we in Eeklo getoond hebben dat we een collectief sterk blok vormen. We kwamen wel vroeg op achterstand, maar Nathan Bonte zette me nog voor de rust op weg naar de gelijkmaker.”

“Na de rust hebben we eigenlijk nog sterker gespeeld. Een actie van Arthur De Pauw zette me op weg naar de 1-2 en nadien profiteerde ik van de ruimte die ik keeg om voor de 1-3 te zorgen. Lovendegem titelkandidaat? Nothing is impossible. Ik droom er wel een beetje van, want in deze reeks valt het echt niet te voorspellen hoe het zal lopen.” (DLK)

 

Share Now

Related Post

Leave us a reply