Uit de Pers: voor KSK Lovendegem – SJ Sleidinge

“We spelen nog te wisselvallig”
Het Nieuwsblad

SK Lovendegem werd vorig weekend met beide voeten op de grond gezet. De geel-blauwen verloren met 6-1 bij VV Zomergem nadat zij drie opeenvolgende zeges hadden behaald. Morgen komt FC Sleidinge op bezoek. SK Lovendegem speelt voor de eerste maal in deze campagne op haar nieuwe kunstgrasveld dat officieel wordt ingehuldigd.

“Hopelijk kunnen we deze innovatie met een driepunter bezegelen”, aldus coach Nathan D’Haemers. “De verliespartij tegen VV Zomergem bevestigde dat wij nog te wisselvallig zijn. We zitten in een reeks waarin er iedere week rare uitslagen uit de bus komen. Het is jammer dat Erdi Debreste door aanhoudende blessurelast stopt met voetballen.” (jp)

jp ■

Share Now

Related Post

Leave us a reply