Uit de Pers: voor Evergem Center – KSK Lovendegem

Joey Van Holderbeke: “Aanknopen met zege”
Het Laatste Nieuws

SK Lovendegem is na een magere 1 op 9 wat weggezakt uit de subtop van het klassement. De wedstrijd in Evergem is niet alleen een derby, maar ook een wedstrijd waarin zowel Omo Monday, Adil Cetinkaya, Karel Vanderleen, Nathan Bonte als Joey Van Holderbeke het opnemen tegen hun ex-club. Laatstgenoemde hoopt zaterdagavond de drie punten te pakken in Evergem. “Ook voor Nathan en Dirk D’Haemers is het natuurlijk een heel bijzondere wedstrijd. Ik ben nog niet helemaal topfit na een kruisbandletsel, maar ik ga er toch alles aan doen om met Lovendegem opnieuw aan te kunnen knopen met de zege. Al zullen we dan wel een niveau hoger moeten halen dan de voorbije weken. We lijken nog niet volledig hersteld van de zware 6-1-nederlaag in Zomergem. We voetballen te statisch en creëren de laatste weken nauwelijks kansen. Gelukkig hebben we met Richard Antwi Manu een speler die voor een meerwaarde zorgt. Na die 1 op 9 is een goed resultaat heel erg welkom. De linkerkolom is en blijft de doelstelling.” (DLK)

 

Share Now

Related Post

Leave us a reply