Uit de Pers: voor KSK Lovendegem – VK Adegem

“We moeten terug naar de basis”
Het Nieuwsblad

SK Lovendegem droomt in de thuismatch tegen leider VK Adegem van een stunt maar die kans is op basis van de voorbije maand bijna onbestaande. De geel-blauwen behaalden slechts 1 op 12 en zijn weggezakt naar de negende plaats.

“We lijken onze voetballende kwaliteiten te hebben verloren”, zegt coach Nathan D’Haemers. “Enkele jongens willen de zaken forceren zonder dat zij hiervoor de kwaliteiten hebben. Enkele andere spelers verstoppen zich figuurlijk en nemen te weinig verantwoordelijkheid op. We moeten terug naar de basis. Bepaalde jongens moet goed beseffen dat ze hier een unieke kans krijgen. Het is aan hen om die met beide handen te grijpen.” (jp)

jp ■

Share Now

Related Post

Leave us a reply