Uit de Pers: na KSK Lovendegem – VK Adegem

“Ik mis voetbalplezier in mijn ploeg”
Het Nieuwsblad

SK Lovendegem kon op eigen veld tegen leider VK Adegem niet met een stunt uitpakken. De ploeg van goalgetter Richard Antwi Manu verloor met 3-5 en is in de rangschikking weggezakt naar de twaalfde plaats.

“We pakten met een goed eerste kwartier uit”, aldus coach Nathan D’Haemers. “Wij klommen op een 1-0 voorsprong en kwamen dicht bij een tweede goal. Wij lieten ons nadien te gemakkelijk de das omdoen. We gaven bijna alle tegentreffers in cadeauverpakking weg. Iedereen wist wat hij moest doen maar de gemaakte afspraken werden te weinig of niet nagekomen. Ik miste jammer genoeg ook een grote dosis voetbalplezier en gedrevenheid in mijn ploeg.” (jp)

jp ■

 

Share Now

Related Post

Leave us a reply