Uit de Pers: voor KSK Lovendegem – Zeveren Sportief

Nathan D’Haemers (SK Lovendegem): “Onze doelstelling blijft 35 punten halen”
Het Laatste Nieuws

SK Lovendegem is de voorbije maanden niet aan het feest. Van de laatste acht wedstrijden kon het maar één wedstrijd winnend afsluiten. Intussen is ook duidelijk dat zowel Richard Antwi Manu als Emmanuel Annor de club zullen verlaten. Coach Nathan D’Haemers beseft aan de vooravond van het duel tegen Zeveren Sportief dat er werk aan de winkel is.

“We krijgen wel vaker lof voor ons goede voetbal. Als trainer wil ik vooral winnen en op dat vlak laten we het wat afweten. Ik mis wel wat winnaarsmentaliteit en gedrevenheid in de duels en die zijn vaak heel resultaatbepalend. Tegen Zeveren hoop ik dat we het op dat vlak al wat beter doen en dan is winnen niet onmogelijk. Dat bewezen we in de heenronde door daar met 4-6 te winnen. Maar makkelijk wordt het niet, want de kern is heel smal geworden. Vooral offensief heb ik geen overschot. Erdi Debreste haakte af, Michiel Menu ligt nog enige tijd in de lappenmand en Joey Van Holderbeke is weer wat aan het sukkelen met de knie. Toch blijft de doelstelling om 35 punten te pakken. Het vertrek van ons Ghanees duo? Ik begrijp dat die jongens op een hoger niveau willen voetballen en ben vooral dankbaar voor hetgeen ze dit jaar de ploeg bijbrengen.” (DLK)

 

Share Now

Related Post

Leave us a reply