Uit de Pers: na KSK Lovendegem – Zeveren Sportief

“We kunnen moeilijk kansen creëren”
Het Nieuwsblad

SK Lovendegem zette het nieuwe kalenderjaar niet goed in. De geel-blauwen gingen na de 4-0 nederlaag bij FC Poesele op eigen veld met 0-1 tegen Zeveren Sportief onderuit. SK Lovendegem is weggezakt naar de twaalfde plaats en trekt zondag naar FAC Waarschoot dat één punt meer telt.

“Ik was tevreden over onze prestatie tegen Zeveren Sportief”, aldus coach Nathan D’Haemers. “De bezoekers gingen furieus van start met zes hoekschoppen in een korte tijdsspanne maar nadien waren wij minstens de evenknie van de nummer twee uit de rangschikking.

We combineerden goed tot aan het strafschopgebied van Zeveren Sportief maar konden moeilijk kansen creëren. Dit is niets nieuws. We hebben het moeilijk om ons in de zone van de waarheid door te zetten. We verdienden op basis van het spelverloop en aantal kansen een gelijkspel maar bleven weer met lege handen achter.”

“Ik kon mijn spelers qua inzet en mentaliteit niets verwijten. We zullen zeker nog heel wat punten pakken als we iedere week met een positieve instelling op het veld staan. We kijken in onze positie nog niet naar beneden in de rangschikking. Ik maak me geen zorgen. Het kan in onze reeks snel veranderen want heel wat teams staan binnen een handvol punten van elkaar.”

“Het vertrek van Emmanuel Annor en Richard Antwi Manu naar VV Zelzate was voor mij geen verrassing. Die beide jongens hebben de kwaliteiten om hogerop te gaan. Wij gunnen hen de overstap naar vermoedelijk de derde amateurklasse. Het is aan ons bestuur de opdracht om te proberen volwaardige vervangers voor hen aan te trekken.” (jp)

jp ■

Share Now

Related Post

Leave us a reply