Uit de Pers: voor KFAC Waarschoot – KSK Lovendegem

 

Alassane Diop (FAC Waarschoot): “We mikken in het komende drieluik op een zeven op negen”
Het Laatste Nieuws

Alassane Diop liet FAC Waarschoot weten dat hij volgend seizoen zijn tenten elders opslaat. De hoop om er met de Leeuwkes nog een leuke tweede ronde van te maken, heeft hij niet opgegeven.

Dit weekend zal hij niet gemotiveerd moeten worden. Zondag is ex-ploeg SK Lovendegem

de gast. “Natuurlijk kijk ik uit naar dit duel. Onder de hoede van Paul Mortier pakten we enkele jaren geleden de titel in tweede provinciale en dat blijft toch iets bijzonders. Met Waarschoot blijven we voorlopig wat onder de verwachtingen. Al is het zo dat we niet altijd beloond worden voor het geleverde spel. Dat was vorig weekend niet anders op het veld van Zomergem. Het wordt nu wel zaak om een reeks neer te zetten. In deze reeks staat het allemaal vrij dicht bij elkaar en je kan dus ook snel plaatsen winnen. We mikken in het drieluik Lovendegem-Merendree-Evergem op een zeven op negen. De eerste opdracht tegen Lovendegem is niet van de poes. Lovendegem kon me in de heenronde bekoren en op offensief vlak schat ik deze ploeg hoog in.” (DLK)

Share Now

Related Post

Leave us a reply