Uit de Pers: voor KSK Lovendegem – FC Meetjesland

Nathan D’Haemers (Lovendegem): “In balbezit zijn we een kwetsbare ploeg”
Het Laatste Nieuws

SK Lovendegem beet vorig weekend fel van zich af. Nathan D’Haemers hoopt dat zijn ploeg tegen de buren van Meetjesland een vervolg kan breien aan de knappe 5-3-zege tegen SK Bellem.

Tweede provinciale A

“Ik vind mijn ploeg één van de beter voetballende uit de reeks, Maar in balverlies zijn we ook een kwetsbare ploeg. We missen wat duelkracht en gestalte en een

2-0-voorsprong is voor mijn ploeg geen garantie op de winst. Dat heeft ook een stuk met jeugdigheid te maken. Vorig weekend waren drie van mijn verdedigers tieners en breng ik na de rust een jongen in van zestien jaar. Het belangrijkste is dat die jongens stappen zetten en op dat vlak zijn we goed bezig. De vorm van de dag zal wellicht bepalen of we tegen Meetjesland iets pakken. Net als ons is Meetjesland een wat wisselvallige ploeg. Over het behoud maken we ons niet meteen zorgen. De kloof met Belzele is acht punten, die met Assenede elf punten. Dat moet volstaan.” (DLK)

Share Now

Related Post

Leave us a reply