Uit de Pers: na KSK Lovendegem – FC Meetjesland

“Ik wil iedere week vooruitgang zien”
Het Nieuwsblad

SK Lovendegem is zo goed als zeker van het behoud na een 2-1 zege tegen FC Meetjesland. De ploeg van voorzitter Antoine Nachtergaele is ook al klaar met haar huiswerk voor volgend seizoen.

“Het werd geen grootse partij maar wij wonnen verdiend”, aldus coach Nathan D’Haemers. “Het leek in de slotfase wel de foute kant uit te gaan. De Eeklonaars maakten de gelijkmaker via een eigen doelpunt en troffen uit één van hun zeldzame kansen de paal. Gelukkig kregen wij drie minuten voor het einde loon naar werken met de winnende treffer. Het maakt me niet uit of wij op de achtste of twaalfde plaats eindigen. Ik wil mijn jonge groep iedere week vooruitgang zien maken.” (jp)

jp ■

Share Now

Related Post

Leave us a reply