Uit de Pers: na KSK Lovendegem – KVV Zomergem

“Ik ben zeer tevreden over deze prestatie”
Het Nieuwsblad

Lovendegem speelde 3-3 gelijk tegen Zomergem dat van een eindrondeticket mag blijven dromen.

“We keken aan de rust tegen een 0-2 achterstand aan maar hadden op z’n minst op gelijke hoogte moeten staan”, zegt coach Nathan D’Haemers. “We klommen in een zeer goede tweede helft op gelijke hoogte. We troffen via Bruno De Geyter de paal waarna we op achterstand werden gezet. We scoorden een kwartier voor het einde de gelijkmaker waarna we nog dicht bij een vierde treffer kwamen. Mijn ploeg speelde tegen Zomergem zoals ik haar iedere week zou willen zien presteren. Wij hebben het iets gemakkelijker tegen

teams met voetballend vermogen zoals Zomergem.” (jp)

jp ■

Share Now

Related Post

Leave us a reply