Uit de Pers: na VK Adegem – KSK Lovendegem

“Lovendegem toonde meer maturiteit en wij misten grinta”
Het Laatste Nieuws

Het kampioenenfeest van tweedeprovincialer VK Adegem werd opnieuw uitgesteld. SK Lovendegem was de spelbreker, al moest de leider ook de hand in eigen boezem steken. Coach Johnny Bleyaert gaf toe dat zijn ploeg niet top was.

“We trainden scherp, ik hield de bespreking sober om de druk wat weg te houden en ook de opwarming verliep vlot. Toch voel je in het openingskwartier dat we wat te braaf voetbalden en het moeilijk hadden met het voetballend vermogen van de tegenstander. Lovendegem was een stuk jonger, maar toonde meer maturiteit. We misten grinta. Ik zag Niels Crommen wel proberen om de ploeg op sleeptouw te nemen, Michiel Mortier deed ook wel meer dan zijn best, maar de conclusie is toch dat we te weinig jongens op niveau hadden. Toch had de wedstrijd nog kunnen kantelen, want we hadden toch vier, vijf kansen om te scoren, maar benutten er maar één van. We laten die wedstrijd nu achter ons en focussen op de wedstrijd in Merendree. Het vertrouwen in een goede afloop is intact bij mij.” (DLK)

Share Now

Related Post

Leave us a reply