Hofman Cup: KSK Lovendegem – KWIK Eine

Kansrijke partij zonder doelpunten waar doelman Dhuyvetter een hoofdrol opeiste. Lovendegem trekt volgende week naar Zottegem.

KSK Lovendegem: Dhuyvetter, Bonte, Martens, Dierckx, Leybaert (’46: De Pauw), Omo (‘’76: Dhaenens), Mestdagh, Praet (’65: Ward Huyghebaert), Grawet, Van Holderbeke (’78: Laforce), Van Slycke.

KWIK Eine: Geamanu (’46: Van Zeebroek), Verbruggen, Van Santen, Eeckhout, Roels, Vandewalle (’78: Maximus), Melkebeke (’88; De Waele), Temmerman, De Keyser, Van Wassenhove (’56: Radaj), Lauweryns.

Geel: Verbruggen (E)

Op aangeven van Van Holderbeke besloot Martens tegen de paal. Dhuyvetter hield een knal van Melkebeke uit doel. Grawet besloot een actie op de voeten van Geamanu. Aan de overzijde ging een schot van Roels tegen de lat. Van Holderbeke kwam alleen voor Geamanu maar besloot naast. Van Holderbeke besloot op aangeven van Van Slycke nog op Geamanu en aan de overzijde ging een schot van Melkbeke over.

In het begin van de tweede helft dreigde Vandewalle twee keer maar hij besloot eerst naast en nadien was Dhuyvetter attent. Aan de overzijde bracht Martens de ingevallen De Pauw voor de evenzeer ingevallen Van Zeebroek maar die hield de spits in bedwang. Aan beide zijden kon een speler vrij inkoppen maar telkens ging de bal net naast. Na een rush van Lauweryns was Dhuyvetter opnieuw attent voor Roels. Aan de overzijde besloot Laforce een voorzet voor open doel aan de tweede paal naast.

De strafschoppen gingen vlot tot 7-7 maar toen pakte Dhuyvetter de achtste strafschop van Eine en zette zijn strafschop om: 8-7.

Lovendegem trekt volgende week naar Zottegem dat Kruibeke eveneens op strafschoppen uitschakelde.

Share Now

Related Post

Leave us a reply