Uit de Pers: na KFAC Waarschoot – KSK Lovendegem

“Plannetje van coach klopte”
Het Laatste Nieuws

Voetbal tweede provinciale a FAC Waarschoot stuurde SKDJ Lovendegem met lege handen huiswaarts. Doelman Kristof De Baere stopte een strafschop van Lovendegem en is natuurlijk tevreden met de 2-0-overwinning. “Het stoppen van een strafschop zo vroeg in de wedstrijd gaf de ploeg een mentale ‘boost’. Iedereen knokte voor elkaar, maakte …

FAC Waarschoot stuurde SKDJ Lovendegem met lege handen huiswaarts. Doelman Kristof De Baere stopte een strafschop van Lovendegem en is natuurlijk tevreden met de 2-0-overwinning.

“Het stoppen van een strafschop zo vroeg in de wedstrijd gaf de ploeg een mentale ‘boost’. Iedereen knokte voor elkaar, maakte veel meters en zo gaven we nauwelijks wat weg. Na een fraaie actie van Aaron De Witte klommen we op voorsprong en dat zorgde voor nog meer vertrouwen. Toch werd het een wedstrijd waarin we negentig minuten de gaatjes moesten dicht lopen. Maar het plannetje van de trainer klopte en misschien hebben we al een eerste bewijs geleverd dat we al te vaak het etiket van degradatiekandidaat opgekleefd krijgen. Positief is ook het gegeven dat het piepjonge centrale verdedigersduo Nicolas Vantomme-Ertigen Midili het prima deed. Ook Aaron De Witte mag op een sterke wedstrijd terugblikken. Hopelijk kunnen we in Zomergem bevestigen.” (DLK)

Share Now

Related Post

Leave us a reply