Uit de Pers: na KSK Lovendegem – FC Kleit

Nathan D’Haemers (Lovendegem): “Konden ons geen tweede nederlaag permitteren”
Het Laatste Nieuws
SK Lovendegem heeft zijn eerste zege beet. Tegen Kleit won het met 3-2. Coach Nathan D’Haemers was enkel tevreden over de tweede helft.

“We misten onze competitiestart in Waarschoot. Stilletjes hadden we op de drie punten gerekend, maar we keerden van een kale reis terug. Een tweede nederlaag op rij konden we ons niet permitteren en ik hoopte scherpte te zien. Voor de rust liep het toch nog wat stroef en

we kwamen 0-1 achter. Ik vond dat bepaalde afspraken niet goed werden opgevolgd. Ik dropte Florian De Paepe in de ploeg en die zorgde dat de wedstrijd snel in ons voordeel kantelde. Met een doelpunt én een assist hielp hij mee aan de ommekeer. Het derde doelpunt kwam er via Timothy Allemeersch. We lieten de kansen onbenut om tot 4-1 of zelfs 5-1 uit te lopen en zo kregen we het na de aansluitingstreffer van Kleit toch nog moeilijk. Doelman Jarne Dhuyvetter liet zich niet op fouten betrappen en hielp ons mee aan de eerste zege.” (DLK)

Share Now

Related Post

Leave us a reply