Uit de Pers: na KSK Lovendegem – SJ Sleidinge

“We waren tachtig minuten sterk en dan was het op”
Het Laatste Nieuws

Voetbal

tweede provinciale A

SK Lovendegem smeerde FC Sleidinge een 4-3-nederlaag aan en rukte daardoor op naar een gedeelde derde plaats. T1 Nathan D’Haemers zag een team met twee gezichten.

“Onze eerste tachtig minuten waren heel sterk. We pakten uit met hoge druk en daar had Sleidinge het wel lastig mee. Jongens als Robin Praet, Adel Cetinkaya en Joey van Holderbeke acteerden heel sterk en brachten de verdediging van Sleidinge in verlegenheid. Cetinkaya bracht ons op voorsprong en nadien liepen we via Artuur Criel, Nathan Bonte en Jens Van Slycke uit tot 4-0. Op zo’n ogenblik denk je dat de zege binnen is. Ik voelde wel dat mijn ploeg enorm veel energie verbruikt had om die bonus bij elkaar te voetballen en enkele jongens maakten de fout om in die omstandigheden niet vanuit positie te voetballen. In het wedstrijdslot waren we het dan heel even kwijt en we mochten ons nog gelukkig prijzen dat Sleidinge de kans op de 4-4 niet kon verzilveren.” (DLK)

Share Now

Related Post

Leave us a reply