Uit de Pers: voor KSK Lovendegem – Goalgetters Sint-Laureins

“We mikken op de zesde opeenvolgende thuiszege”
Het Laatste Nieuws

De 9 op 12 van de voorbije weken loodste Lovendegem van de achtste naar de derde plaats. Nathan Bonte hoopt dat zijn ploeg het komende weekend tegen Sint-Laurens verder aan mooie statistieken kan bouwen.

“Vorig weekend lieten we onze eerste zege op verplaatsing optekenen en het gaf een goed gevoel om na het weekend vast te stellen dat we op een mooie derde plaats staan. Dit weekend mogen we thuis spelen en daar hebben we het al uitstekend gedaan: 15 op 15. Tegen Sint-Laureins mikken we natuurlijk op een zesde thuiszege op rij. De voorbije vijf weken hield de tegenstander maar liefst vier

keer de nul op het bord en we staan dan ook voor een moeilijke opdracht. Bij de start van het seizoen lagen de verwachtingen niet zo hoog. We mikten op een plaatsje in de linkerkolom. We hebben het al heel goed gedaan en misschien hadden we een links en rechts wel iets meer verdiend. Stiekem hopen we dan ook dat we ons in de subtop kunnen handhaven.” (DLK)

Share Now

Related Post

Leave us a reply