Uit de Pers: voor KSK Lovendegem – KVV Zomergem

“Jonge spelers laten zich zien”
Het Laatste Nieuws

SK Lovendegem neemt het dit weekend op tegen de buren uit Zomergem. Toch heeft coach Nathan D’Haemers niet het gevoel dat die wedstrijd meer leeft dan een andere.

“Ik krijg niet het gevoel dat mijn spelers wakker liggen van die match. We hebben veel spelers uit Evergem en uit het Gentse en de link met Zomergem is er niet meteen. We staan op een mooie vijfde plaats en willen die graag vasthouden. Maar Zomergem is een ploeg die al jaren in de top van tweede terug te vinden is en veel ervaring en power in de weegschaal gooit. Wij gaan daar ons jeugdig enthousiasme en ons voetballend vermogen tegenover stellen. In Maldegem lieten we zien dat enkele jongens toch heel wat in hun mars hebben. Zo

stuurde ik toch zes jongens van negentien of twintig jaar de wei in en dan doet het deugd dat je heel wat kansen bij elkaar voetbalt tegen een sterk geheel als Maldegem. Hun late gelijkmaker was een domper op een goede match, maar anderzijds zie ik wel mogelijkheden met deze ploeg. De linkerkolom is het doel op het einde van de rit, maar misschien kunnen we eind januari deze ambitie wel bijstellen.” (DLK)

Share Now

Related Post

Leave us a reply