Uit de Pers: voor FC Kleit – KSK Lovendegem (2)

Dylan Eeckhaute met FC Kleit tegen zijn ex-ploeg: “Ik wil nog iets maken van de terugronde”
Het Laatste Nieuws

Dit weekend zakt SK Lovendegem af naar de Kleitse Hoge Branddreef en daar neemt Dylan Eeckhaute het op tegen zijn ex-ploeg. Hij is gebrand op een sterke prestatie.

tweede provinciale a

“Een duel tegen Lovendegem is toch wel bijzonder voor mij. En het is ook een duel tussen de nummers twee en vijf”, aldus Dylan Eeckhaute. “Kleit heeft al een mooi seizoen achter de rug met een tweede plaats

bij de jaarwissel en een plaatsje in de halve finale van de Hofman Cup. Daar teken je in het begin van het seizoen voor. Zelf kon ik daar iets te weinig toe bijdragen. In het begin van de het seizoen sleepte ik wat overgewicht mee. Een pintje, een frietje, je kent het wel… Ik raakte moeilijk in het elftal en tot op heden kon ik nog maar drie keer scoren. Veel te weinig als je het jaar voordien achttien keer de weg naar doel vindt. Ik vind dan ook dat ik Kleit iets verschuldigd ben en mik naar een sterke terugronde. Als ploeg hebben we toch de ambitie om ons te verzekeren van een eindrondeticket.” (DLK)

Share Now

Related Post

Leave us a reply