Eerste transfers voor KSK Lovendegem

Terwijl de onderhandelingen met de huidige spelerskern volop bezig zijn en waar binnenkort de nodige informatie over bekend zal worden kan Lovendegem al twee transfers bekend maken. Beide spelers zijn afkomstig van KVV Zelzate.

Terug van weg geweest is Thomas Ampe. Ampe (35 jaar) speelde bij KV Kortrijk, FC Sint-Niklaas, KRC Gent, Olsa Brakel, Bornem en bij Lovendegem. Vandaag keert de vinnige middenvelder terug naar Lovendegem.

De tweede transfer is een jeugdproduct van KVV Zelzate, Berend Loof. Deze laatstejaarsstudent burgerlijk ingenieur (24 jaar)  kwam in oktober terug na een lange blessure en zoekt in Lovendegem een nieuwe start. De verdediging is geen Latijn voor hem want hij is daar polyvalent inzetbaar.

Share Now

Related Post

Leave us a reply