Uit de Pers: na KSK Lovendegem – FC Latem

Lovendegem stunt en stuurt leider puntenloos huiswaarts
Het Laatste Nieuws

Lovendegem zorgde dit weekend voor een stunt. Het wist leider FC Latem met een 3-2-nederlaag huiswaarts te sturen. Sacha Dierckx zag een supergemotiveerd SK Lovendegem.

“We hadden na de 5-1-nederlaag in Assenede iets recht te zetten en in een match tegen de leider kom je sowieso een stuk scherper aan de aftrap”, zegt Dierckx. “Het zorgde ervoor dat we gelijke tred hielden met de leider en het gegeven dat we eerst konden scoorden, was goed voor het vertrouwen. We kregen ruimte en liepen uit tot

2-0. Nadien kregen we het moeilijker waardoor Latem terugkeerde tot 2-2. Met een knap doelpunt van Robin Praet pakten we uiteindelijk toch de drie punten. We lieten zien dat we een goed collectief hebben. Vooral doelman Eeckhoudt verdient een pluim. Bij de eerste tegengoal liet hij een steek vallen, maar nadien speelde hij een heel secure match. Door deze zege blijven we in de race voor een eindrondeticket, maar we beseffen dat het moeilijk wordt.” (DLK)

Share Now

Related Post

Leave us a reply